Pasty z tofu

lista produktów

Sortowanie

Nazwa

Waga

    Pasta_z_tofu_paprykowa
    185 g

    Pasta z tofu paprykowa

    Aromatyczna pasta wege z dodatkiem wybranych przypraw, sporządzana jest z utartej soi i ciecierzycy. Delikatna, puszysta konsystencja sprawia, iż rozpływa się w ustach.

    Skład

    soja 57%(niemodyfikowana genetycznie), woda, olej rzepakowy, papryka 10%,  skrobia ziemniaczana, cebula, ocet jabłkowy, sok z cytryny, kwas cytrynowy, przyprawy (curry, czosnek, imbir, cukier, sól)

    Dla wegan i wegetarian
    Naturalna
    Pasta_z_tofu_paprykowa_chili
    185 g

    Pasta z tofu parykowa chilli

    Aromatyczna pasta wege z dodatkiem wybranych przypraw, sporządzana jest z utartej soi i ciecierzycy. Delikatna, puszysta konsystencja sprawia, iż rozpływa się w ustach.

    Skład

    Ziarno soi 57%, woda, olej rzepakowy, cebula,papryka 10%, skrobia ziemniaczana, ocet jabłkowy, sok z cytryny, kwas cytrynowy, przyprawy.

    Dla wegan i wegetarian
    Naturalna
    Pasta_z_tofu_pomidorowa
    185 g

    Pasta z tofu pomidorowa

    Aromatyczna pasta wege z dodatkiem wybranych przypraw, sporządzana jest z utartej soi i ciecierzycy. Delikatna, puszysta konsystencja sprawia, iż rozpływa się w ustach.

    Skład

    Ziarno soi 57%, woda, olej rzepakowy, cebula, pomidory 10%, koncentrat pomidorowy, skrobia ziemniaczana, ocet jabłkowy, sok z cytryny, kwas cytrynowy, przyprawy.

    Dla wegan i wegetarian
    Naturalna
    Pasta_z_tofu_z_czarnuszka_185g
    185 g

    Pasta z tofu z czarnuszką

    Aromatyczna pasta wege z dodatkiem wybranych przypraw, sporządzana jest z utartej soi i ciecierzycy. Delikatna, puszysta konsystencja sprawia, iż rozpływa się w ustach.

    Skład

    60% tofu (41% ekstraktu z nasion soi, sok z cytryny, kwas: kwas cytrynowy, woda, sól), olej rzepakowy, woda, skrobia ziemiaczana, cebula suszona, 3% nasiona czarnuszki, przyprawy (curry, imbir, czosnek suszony, chilli), ocet jabłkowy, sól.

    Dla wegan i wegetarian
    Naturalna
    Pasta_z_tofu_z_kminem_rzymskim
    185 g

    Pasta z tofu z kminem rzymskim

    Aromatyczna pasta wege z dodatkiem wybranych przypraw, sporządzana jest z utartej soi i ciecierzycy. Delikatna, puszysta konsystencja sprawia, iż rozpływa się w ustach.

    Skład

    Ziarno soi 57%, woda, olej rzepakowy, cebula, skrobia ziemniaczana, ocet jabłkowy, sok z cytryny, kwas cytrynowy, przyprawy.

    Dla wegan i wegetarian
    Naturalna

Napisali o nas…

Ekodostawcy pismo branży ekologicznej i zdrowej żywności

Czytaj więcej

Ekoinnowacja…

Innowacyjny sok z młodego jęczmienia

Czytaj więcej