Pasty sojowe

lista produktów

Sortowanie

Nazwa

Waga

    Pasta_sojowa_naturalna
    185 g

    Pasta sojowa naturalna

    Pasta sojowa NaturAvena jest smarowidłem wytworzonym ze zmielonych ziaren soi. Połączony z różnorodnymi składnikami, takimi jak – pomidory, grzyby, zioła, czosnek, lubczyk.

    Skład

    Ziarno soi 65%, woda, olej rzepakowy, cebula, przyprawy (czosnek, curry, imbir, kolendra, liść laurowy, ziele angielskie, gałka muszkatołowa).

    Dla wegan i wegetarian
    Naturalna
    Pasta_sojowa_pieczarkowa
    185 g

    Pasta sojowa pieczarkowa

    Pasta sojowa NaturAvena jest smarowidłem wytworzonym ze zmielonych ziaren soi. Połączony z różnorodnymi składnikami, takimi jak – pomidory, grzyby, zioła, czosnek, lubczyk.

    Skład

    Ziarno soi 65%, woda, olej rzepakowy, pieczarki 13%, cebula, przyprawy (czosnek, curry, imbir, kolendra, liść laurowy, ziele angielskie)

    Dla wegan i wegetarian
    Naturalna
    Pasta_sojowa_z_lubczykiem
    185 g

    Pasta sojowa z lubczykiem

    Pasta sojowa NaturAvena jest smarowidłem wytworzonym ze zmielonych ziaren soi. Połączony z różnorodnymi składnikami, takimi jak – pomidory, grzyby, zioła, czosnek, lubczyk.

    Skład

    ziarno soi 65%, woda, olej rzepakowy, lubczyk 3%, cebula, przyprawy (czosnek, curry, imbir, kolendra, liść laurowy, ziele angielskie)

    Dla wegan i wegetarian
    Naturalna
    Pasta_sojowa_pomidorowa
    185 g

    Pasta sojowa z pomidorami

    Pasta sojowa NaturAvena jest smarowidłem wytworzonym ze zmielonych ziaren soi. Połączony z różnorodnymi składnikami, takimi jak – pomidory, grzyby, zioła, czosnek, lubczyk.

    Skład

    soja 65% (niemodyfikowana genetycznie), woda, 30%-owy koncentrat pomidorowy 6%, olej rzepakowy, cebula, przyprawy (czosnek, curry, imbir, kolendra, liść laurowy, ziele angielskie, gałka muszkatołowa, papryka chili).

    Dla wegan i wegetarian
    Naturalna

Napisali o nas…

Ekodostawcy pismo branży ekologicznej i zdrowej żywności

Czytaj więcej

Ekoinnowacja…

Innowacyjny sok z młodego jęczmienia

Czytaj więcej